Chateau de Goyet

Accommodatie

Bekijk onze beschikbare data en reserveer!

Een onvergetelijke ervaring!

Een weekend of een midweek met vrienden of familie? Waan je even een echte kasteelheer of -vrouw en verblijf in een sprookjesachtig kasteel in de Belgische Ardennen! Le Chateau de Goyet garandeert je, groot en klein, een onvergetelijke ervaring in de mooie omgeving van Mozet.

De Kamers

Het kasteel heeft 10 sfeervol ingerichte kamers, voorzien van eigen badkamer, wifi en tv. Elke kamer kreeg een eigen naam.

  • 2 slaapkamers voor 2 personen: Marielou en Arthur
  • 4 slaapkamers voor 4 personen: Godelieve, Marie, Louise en Joseph
  • 1 slaapkamer voor 4 of 5 personen: Jules
  • 3 slaapkamers voor 4, 5 of 6 personen: Katharina, Martinus en Annie

De Living

Er is een ruime en gezellige living met trendy bar en TV-hoek ter beschikking op de tweede verdieping. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als extra vergaderruimte en eveneens als gezellige plaats om te brunchen.

Keukens

Het kasteel is voorzien van een heel ruime keuken waar alles voorhanden is om te koken voor een grote groep. Oven, kookvuur, friteuse zijn aangepast aan de groepsgrootte en er zijn ook enkele professionele vaatwasmachines aanwezig. Een grote frigoruimte vergemakkelijkt het bewaren van dranken en food. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een tweede keukenruimte in één van de torenkamers, eerder compact maar volledig uitgerust. Een extra troef is onze drankenfrigo die opengesteld wordt indien u gebruik wenst te maken van onze gekoelde dranken. Verder op onze website kan u onze drankenprijs terugvinden. Enkel wat verbruikt werd, wordt achteraf aangerekend.

Kasteelzalen

Via de impressionante inkomhal betreed je de barzaal, de lounge en de 2 authentieke zalen die multifunctioneel inzetbaar zijn als receptieruimte, eetzaal of vergaderzaal. De 2 torenkamers werden ingericht als koffiehoek en kitchenette.

Donjon

Kan bijgeboekt worden. In de Donjon vinden we de authentieke houten skeletbouw terug van de topdaken van het kasteel. Deze ruimte omvat nog 2 extra slaapkamers (voor 2 en voor 4 personen), een uitermate knusse leefhoek en een badkamer met bubbelbad.

De Tuin en kasteelterras

De kasteeltuin is glooiend grasland, omgeven door bos en geeft uitzicht op dalen en heuvels. Onze zipline en het hindernissenparcours bieden amusement voor jong en oud. Er is ook een mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje op ons zonneterras. Picknickbanken staan er verspreid en aangenaam uitzicht verrast de natuurliefhebber!

Wellness en homecinema

Kom volledig tot rust in onze wellness met sauna, infraroodcabine, stoomdouche, hottub en massagezetels. Deze bevindt zich in de volledig gerenoveerde kelderverdieping. Daarenboven is er een unieke homecinema, waar je met de ganse groep een gezellige filmavond kan beleven.

Rue de Mozet 7
5340 Goyet

BE 0836 629 552

Bekijk zeker ook onze kleinere locatie: Manoir de Goyet of onze algemene pagina van Maisons Mattelin.